2
suncokret

AGROVESTI

ODRŽANO PREDAVANJE O POLJOPRIVREDNOJ PROIZVODNJI

Novi Karlovci (02. mart 2017.) - Odgovore na skoro sve nedoumice koje imaju poljoprivredni proizvođači mogli su da dobiju na predavanju koje su u Novim Karlovcima organizovali Poljoprivredno stručna služba iz Ruma i Agencija za ruralni razvoj Opštine Inđija.

"Rezultati ogleda i stanje pšenice", "Zaštita kukuruza", "Mere agrarne politike" Samo su neke od tema o kojima su poljoprivrednici u Novim Karlovcima imali priliku da slušaju na predavanju koje su organizovali Poljoprivredno stručna služba iz Rume i Agencija za ruralni razvoj Opštine Inđija.

U susret setvi jedna od najvažnijih stavki je izbor semena koje mora biti kupljeno u ovlašćenim poljoprivrednim apotekama, ili zemljoradničkim zadrugama, kažu stručnjaci.

Predavanje je održano u okviru Zimske škole za poljoprivrednike koja se realizuje u Irigu, Rumi i Inđiji. Cilj je da se čuje i glas poljoprivrednika.

Poljoprivrednici su mogli da razgovaraju o temama vezanim za celokupnu poljoprivrednu proizvodnju i da dobiju odgovore na skoro sve nedoumice koje imaju u svojim poljoprivrednim granama.


Ilustracija: RTV
Izvor: RTV

:: AgroVizija Portal :: ODRŽANO PREDAVANJE O POLJOPRIVREDNOJ PROIZVODNJI ::