2
suncokret

AGROVESTI

PREDNOSTI IZLAGANJA NA NOVOSADSKOM SAJMU

Novi Sad (25. novembar 2017.) - U organizaciji ministarstva za državnu upravu i lokalnu samoupravu načelnicima upravnih okruga u Srbiji predstavljene su mogućnosti saradnje i prednosti izlaganja na Novosadskom sajmu, sa akcentom na Poljoprivredni sajam, koji naredne godine obeležava 85 godišnjicu postojanja. ...

Novosadski sajam je centralno mesto povezivanja privreda istoka i zapada i omogućava uspostavljanje saradnje firmi i kompanija iz celog sveta, poručio je na novosadskom sajmu ministar za državnu upravu i lokalnu samoupravu Branko Ružić i apostrofirao neophodnost unapređenja komunikacije između lokalnih samouprava i njihovog povezivanja sa firmama i kompanijama iz inostranstva, a Poljoprivredni sajam je prava prilika za to.

Povezivanje načelnika upravnih okruga i ostvarivanje saradnje sa Novosadskim sajmom, inicirao je načelnik Južnobačkog okruga Milan Novaković.

Kako je istakao generalni direktor Novosadskog sajma, Slobodan Cvetković, naredni poljoprivredni sajam bi trebalo da predstavi kompletnu ponudu firmi i kompanija koje posluju u oblasti agrara u našoj zemlji.

Jubilarni 85. međunarodni poljoprivredni sajam biće održan od 15. do 21. maja 2018. godine. Izlagači su već počeli da se prijavljuju, a kako se očekuje biće ih oko 1.500 i predstaviće proizvode i usluge iz 60 zemalja.

Ilustracija: RTV (Zoran Dejanović)
Izvor: RTV (Mirela Mitrić)

:: AgroVizija Portal :: PREDNOSTI IZLAGANJA NA NOVOSADSKOM SAJMU ::