suncokret

Mehanizacija i oprema

Neophodni za savremene voćnjake i vinograde:
NAMENSKI TRAKTORI KUBOTA I SAE ATOMIZERI

Kubotin program uzanih namenskih traktora (serija M40N) polako osvaja voćnjake i vinograde u Srbiji. Individualni proizvođači od Horgoša, Bačkih Vinograda, preko Fruške Gore, Sremskih Karlovaca, Slankamena, Surduka, i drugih mesta i krajeva, su prepoznali kvalitet i funkcionalnost ovih traktora. Giganti i lideri u prozvodnji voća i grožđa poput Rubina, Atos Fructum-a, Rudnapa, Donerr-e, Apple World-a, koji u svojim zasadima imaju veliki broj ovih traktora, dovoljna su referenca i garant da se radi o pouzdanim, okretnim, i energatski efikasnim mašinama.

Opširnije...
U KOMPANIJI "MILUROVIĆ KOMERC" IZ UGRINOVACA

ZA NAPREDNE POLJOPRIVREDNIKE - SVE NA JEDNOM MESTU

Kubota je japanski traktor koji je sve više prisutan na poljima Vojvodine. Prepoznatljiv i širom sveta poznat japanski kvalitet i pouzdanost polako ali sigurno pronalazi mesto kod naših poljoprivrednika, koji ne kriju zadovoljstvo performansama Kubota traktora - Kubotini motori sa malom potrošnjom goriva, izuzezna ergonomija, okretnost, dug radni vek, garancija od tri godine - samo su neke od karakteristika japanskog traktora

Opširnije...
Milurović komerc: VRH POLJOPRIVREDNE MEHANIZACIJE

Ugrinovci (18. maj 2013.) - Firma Milurović komerc je osnovana 1992. i od tada se bavi prodajom nove poljoprivredne mehanizacije, servisom, kompletnom logistikom i danas smo zastupnici i distributeri mnogih renomiranih svetskih proizvođača poljoprivredne mehanizacije za primenu u ratarstvu, na farmama, u voćnjacima i vinogradima, a u ponudi je i program komunalnih mašina i priključaka.

Opširnije...
SAVETI ZA KUPOVINU POLOVNOG TRAKTORA

Novo ili polovno? Ovo pitanje se neizbežno postavlja prilikom kupovine traktora. Da bi dugo uživali u polovnjaku proverite temeljno stanje te mašine.
U prilog polovnom traktoru ide niža kupovna cena. Kod opremljenosti se u zavisnosti od situaciji moraju napraviti određeni kompromisi, a potreba za popravkom i servisiranjem dodatno povećavaju troškove polovnjaka u odnosu na novi traktor.

Opširnije...
:: AgroVizija Portal - Mehanizacija i oprema ::