suncokret

Mehanizacija i oprema

Neophodni za savremene voćnjake i vinograde:
NAMENSKI TRAKTORI KUBOTA I SAE ATOMIZERI

Kubotin program uzanih namenskih traktora (serija M40N) polako osvaja voćnjake i vinograde u Srbiji. Individualni proizvođači od Horgoša, Bačkih Vinograda, preko Fruške Gore, Sremskih Karlovaca, Slankamena, Surduka, i drugih mesta i krajeva, su prepoznali kvalitet i funkcionalnost ovih traktora. Giganti i lideri u prozvodnji voća i grožđa poput Rubina, Atos Fructum-a, Rudnapa, Donerr-e, Apple World-a, koji u svojim zasadima imaju veliki broj ovih traktora, dovoljna su referenca i garant da se radi o pouzdanim, okretnim, i energatski efikasnim mašinama.

 Traktori za najsavremenije zasade 

Kubota traktori ove serije su dostupni u snagama od 63 KS (bez kabine), 71 KS, i 85 KS (sa kabinom). Ovi traktori su izuzetno okretni, sa sistemom  "bi-speed turn" za dodatno smanjenje radijusa okreta, i svojim gabaritima zadovaljavaju potrebe  najsavremenijih zasada. Kabine su klimatizovane, sa zaobljenim toniranim staklima, vazdušnim sedištima, i karbonskim filterima. Reverzeri za promenu smera kretanja bez kvačila dodatno olakšavaju rad. Kubotini Euro III dizel motori garantuju dug radni vek, i izuzetno malu potrošnu goriva. Na kraju, kako bi stao iza japanskog kvaliteta i tehnologije, proizvođač daje garanciju na kompletan traktor od tri godine, ili 3.000 radnih sati.


Kubota traktori osvajaju voćnjake i vinograde Srbije

Kubota namenski traktori osvojili tržište Srbije

Da je Kubotin program uzanih, namenskih traktora (serija M40N) osvojio voćnjake i vinograde širom Srbije kazuje i činjenica da giganti i lideri u prozvodnji voća i grožđa poput Rubina, Atos Fructum-a, Rudnapa, Donerr-e, Apple World-a, u svojim zasadima imaju veliki broj ovih traktora. To je, svakako, dovoljna referenca i garant da se radi o pouzdanim, okretnim, i energetski efikasnim mašinama.

 SAE atomizeri 

Dobar i pouzdan atomizer je jedna od najvažnijih mašina u savremenom voćartsvu i vinogradarstvu. Kvalitet aplikacije, širok izbor tipa atomizera prema vrsti zasada i uzgojnog oblika, čvrsta i robusna šasija, dovoljno jaka pumpa i ventilator, veliki izbor različiltih tipova dizni i različiti tipovi elektro kontrola se podrazumevaju kada su  u pitanju SAE atomizeri.

SAE atomizeri kvalitetni i pouzdani

U kvalitet i pouzdanost SAE atomizera, koji su prisutni na svim kontinentima, uverili su se kako brojni individualni proizvođači, tako i kompanije koje imaju zasade na velikim površinama, čak i do  240 hektara.

SAE je proizvođač iz Ferare u Italiji, osnovan 1946. godine, koji od tada konstantno razvija nove modele i tehnologije, shodno zahtevima savremenih zasada. Prisutni su na svim kontinentima, a svaku mašinu je moguće personalizovati, sa najrazličitijom dodatnom opremom, prema potrebama kupca. U kvalitet i pouzdanost ovih atomizera su se uverili  kako brojni individualni proizvođači, tako i kompanije koje imaju zasade na velikim površinama, čak i do  240 hektara.
Kompletnu prodajnu i postprodajnu podršku SAE atomizera kao i  Kubota namenskih traktora obezbeđuje i zastupa firma "Milurović Komerc".


Primer rada SAE atomizera u voćnjaku

S.M. - D.Ć.

:: Mehanizacija i oprema :: Neophodni za savremene voćnjake i vinograde:<br /> NAMENSKI TRAKTORI KUBOTA I SAE ATOMIZERI ::